A természet erejével kedvenced aktív életéért

Keresés
Zárja be ezt a keresőmezőt.

COD LIVER OIL

CSUKAMÁJOLAJ

A csukamájolaj egy természetes táplálékkiegészítő, amely omega-3 zsírsavakban gazdag. Ezek a zsírsavak számos fontos funkciót látnak el az állati szervezetben, így az ízületek, a szív- és érrendszer, valamint a bőr és a szőrzet egészségének megőrzésében is szerepet játszanak.

A csukamájolajban található omega-3 zsírsavaknak számos pozitív hatásuk van:

Ízületek egészsége: Segítenek csökkenteni a gyulladást és a fájdalmat az ízületekben, így hozzájárulnak az ízületek egészségének megőrzéséhez. Ez különösen fontos az idősebb állatoknál, akiknél nagyobb a kockázata az ízületi problémáknak.

Szív- és érrendszer egészsége: Segítenek csökkenteni a vérnyomást és a vér koleszterinszintjét, így hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Ez segít megelőzni a szívbetegségeket, az agyvérzést és más szív- és érrendszeri problémákat.

Bőr és szőrzet egészsége: Segítenek táplálni a bőrt és a szőrzet, így hozzájárulnak azok egészséges működéséhez. Ez segít megelőzni a bőrszárazságot, a korpásodást és a szőrhullást.

A BiogenicPet Cod Liver Oil egy minőségi csukamájolaj kutyáknak és macskáknak. A termék omega-3 zsírsavakban gazdag tengeri halolajból és növényi olajokból készül. A benne található omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) mennyisége megfelel az állatok napi szükségletének.

Emellett a csukamájolaj jótékony hatásai kiterjednek az agyi fejlődés támogatására is, különösen a fiatalabb állatok esetében. Az EPA és DHA fontos szerepet játszanak az idegrendszer egészségében és a látásfejlődésben is.

Az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságúak a kutya és macska egészségének fenntartásában, mivel segíthetnek csökkenteni az ízületi gyulladást, enyhíthetik az allergiás reakciókat, és javíthatják a bőr egészségét, segítve ezzel csökkenteni a viszketést és a szőrhullást.

Termékeink: COD LIVER OIL

hu_HU