A természet erejével kedvenced aktív életéért

Keresés
Zárja be ezt a keresőmezőt.

DIGESTION

EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSA

A kutyák és macskák emésztőrendszere is érzékeny lehet, és számos tényező okozhatja a problémákat.

A problémákat okozhatja például:

  • a nem megfelelő táplálás,
  • az élelmiszer-allergiák,
  • a paraziták vagy a fertőzések.

Az emésztési problémák tünetei lehetnek:

  • Hasmenés
  • Hányás
  • Hányinger
  • Puffadás
  • hasi fájdalom
  • Fogyás

Az emésztési problémák kezelése a kiváltó októl függ. Ha az ok allergia vagy fertőzés, akkor az alapbetegség kezelése szükséges. A nem megfelelő táplálás esetén pedig érdemes átgondolni az étrendet, és olyan tápot választani, amely nem okoz emésztési problémákat.

A BiogenicPet Digestion kutyáknak és macskáknak készült étrendkiegészítő paszta természetes eredetű huminsav és fulvosav tartalmának köszönhetően számos pozitív hatással rendelkezik az emésztőrendszerre.

Huminsavak és fulvosavak pozitív hatásai:

Enyhítik a hasmenést, hányást és hányingert

Hozzájárulnak a bélflóra egészséges működéséhez, amely fontos szerepet játszik az emésztésben. A bélflóra megfelelő működése esetén kevesebb gáz keletkezik, és csökken a hasmenés, a hányás és a hányinger kockázata.

Támogatja az immunrendszer megfelelő működését

Segítenek erősíteni az immunrendszert. Az erős immunrendszer fontos az egészség megőrzéséhez, és segít megelőzni az emésztési problémákat.

Támogatják a bélflóra egészséges működését

Segítenek fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát. A bélflóra fontos szerepet játszik az emésztésben, az immunrendszer működésében és a tápanyagok felszívódásában.

Csökkentik a gyulladást

Antioxidáns hatásúak, és segítenek csökkenteni a gyulladást az emésztőrendszerben. A gyulladás csökkentésével javul az emésztés hatékonysága, és csökken a hasmenés, a hányás és a hányinger kockázata.

Megköti a toxikus anyagokat

Megkötik a szervezetbe jutott toxikus anyagokat, és segítenek kiüríteni azokat a szervezetből. A toxikus anyagok károsíthatják az emésztőrendszert, és emésztési problémákat okozhatnak.

Elősegítik a tápanyagok felszívódását

Segítenek a tápanyagok felszívódását a szervezetbe. A tápanyagok megfelelő felszívódása fontos az egészséges fejlődéshez és a jó közérzethez.

Termékeink: DIGESTION

hu_HU