A természet erejével kedvenced aktív életéért

Keresés
Zárja be ezt a keresőmezőt.

IMMUNITY

IMMUNERŐSÍTÉS

A kutyák és macskák immunrendszere folyamatosan dolgozik, hogy megvédje őket a betegségektől. Azonban számos tényező, például a stressz, a környezeti szennyezés és az étrendbeli hiányosságok gyengítheti az immunrendszert.

A táplálékkiegészítők segíthetnek erősíteni az immunrendszert és védeni a kedvenceit a betegségektől.

A BiogenicPet Immunity termékcsalád természetes összetevői hatékonyan segítenek megerősíteni a kisállatok immunrendszerét. Az Immunity szirup egyaránt alkalmas a kutyák és macskák immunerősítéslre, az Immunity PRO tabletta kifejezetten kutyák számára lett kifejlesztve. Ajánlott az alkalmazása minden olyan kisállat számára, amelynek immunrendszere legyengült, vagy fokozott védelmet igényel.

Betegség esetén segít a tünetek enyhítésében, egészséges állatoknál pedig a fertőzések megelőzésében.

Az Immunity táplálékkiegészítők segíthetnek biztosítani a szervezet számára a szükséges tápanyagokat, amelyekre az immunrendszerének szüksége van a működéshez. Ezek közé tartoznak a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és esszenciális zsírsavak.

A termékekben található gyógygombák, aminosavak és mikroelemek hozzájárulnak az immunrendszer hatékonyabb működéséhez.

A BiogenicPet Immunity szirup és a BiogenicPet Immunity PRO tabletta természetes összetevői hozzájárulnak a következőkhöz:

  • A fertőzések elleni védelem
  • Immunrendszer erősítése
  • A daganatos elváltozások kialakulásának megelőzése
  • Az általános egészség megőrzése
  • Betegség lefolyásának enyhítése

 

Amikor táplálékkiegészítőket választ a kutyájának vagy macskájának, fontos, hogy olyan termékeket válasszon, amelyeket állatorvosok teszteltek és jóváhagytak. A BiogenicPet termékek szakértő állatorvosok által lett kifejlesztve, így biztos lehet a termékek hatékonyságában és megbízhatóságában

Termékeink: IMMUNITY

hu_HU