A természet erejével kedvenced aktív életéért

Keresés
Zárja be ezt a keresőmezőt.

MOBILITY - ÍZÜLETVÉDELEM ÉS PORCERŐSÍTÉS

Kutyád ízületeinek védelmére és a mobilitás fokozására

A BiogenicPet Mobility és Mobility PRO tabletták segítséget nyújtanak kutyádnak, hogy újra fájdalommentesen mozoghassanak. A táplálékkiegészítők számos előnyt kínálnak, amelyek a kutyák ízületeinek és kötőszövetének egészségének megőrzését és helyreállítását szolgálják. Hatékony porc- és ízületvédő komplex hatóanyagainak köszönhetően garantálják kedvenced egészségének optimális támogatását.

Izületi fájdalom és gyulladás csökkentése innovatív módon - Gyorsabb gyógyulás Salto 3TM hatóanyaggal

Gyorsabb gyógyulás

A termékek használata lerövidítheti a sérülések gyógyulási idejét, így kedvenced hamarabb visszanyerheti mozgási képességét. A termékek hatékonyságát klinikai tesztek és kutatások támasztják alá.

Innovatív Salto 3TM Hatóanyag

A Salto 3 egy szabadalommal védett, 3 alkotóelemből álló hatóanyagkombináció. D-glükózamin, kondroitin szulfát, valamint a Salto 3TM „lelke”: tejsavóból tisztított, hidrolizált oligopeptidek (kisméretű fehérjék) keveréke. Az oligopeptidek jelentősen javítják a glükózamin és a kondroitin szulfát értékesülését, fokozzák a hatékonyságát, így a hasonló készítményekben alkalmazottnál alacsonyabb hatóanyag tartalommal is intenzívebb hatás érhető el.

Halfehérje kivonat hatása

A halfehérje kivonat a a zöldkagylóból és cápa porcból kivont, az ízületek számára nélkülözhetetlen glükózamint és kondroitin-szulfátot tartalmaz.

Ízületi fájdalom és gyulladás csökkentése

Ezek a termékek hatékonyan csökkentik az ízületi fájdalmat és gyulladást, ami hozzájárul a kényelmesebb mozgáshoz és jobb életminőséghez. Az MSN (metil-szulfonil-metán) egy szerves kénvegyület, ami segít a kollagén szintézisben

Várható eredmény

A kezelés hatására jelentősen csökken az ízületi duzzanat. A gyógyulási idő lerövidül és a fájdalom intenzitása is csökken. Az ízületi kopásos kórképek esetén pozitív irányba változik az ízületi folyadék mennyisége és viszkozitása, ami elősegíti a porc rugalmasságának növekedését. Mindez lehetővé teszi a fájdalomcsillapító szerek adagjának jelentős csökkentését, esetleg teljes elhagyását is.

Hialuronsav hatása

A hialuronsav rendkívül nagy vízmegkötő képességgel rendelkező óriásmolekula. Az ízületek „kenőanyagaként” ismert, ami segít a porc kopásának megelőzésében, a mozgás javításában és a fájdalom csökkentésében.

Termékeink: MOBILITY

hu_HU