BIOGENICPET DIGESTION CAT

BIOGENICPET DIGESTION CAT

A BiogenicPet Digestion Cat paszta egy természetes eredetű étrendkiegészítő, amely segít megőrizni a macskák egészséges emésztését. A hatóanyagok, a huminsavak és fulvosavak, számos pozitív hatással rendelkeznek az emésztőrendszerre:

 • Enyhítik a hasmenést, hányást és hányingert
 • Csökkentik a gyulladást
 • Támogatják a bélflóra egészséges működését
 • Megköti a toxikus anyagokat
 • Elősegítik a tápanyagok felszívódását
 • Támogatja az immunrendszer megfelelő működését

Hasmenéses kezelések kiegészítésére. Hatóanyagai a növényi alkotórészek több 10 ezer éves bomlási folyamataiban keletkezett huminsavak és ásványi anyagok.

A huminsavak komplex vegyületet képeznek az ásványi anyagokkal, ezáltal azok felszívódását hatékonyabbá teszik. Nagy fajlagos felületük és kémiai szerkezetük révén megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését. A BiogenicPet Digestion paszta eredményes kiegészítője a hasmenéses kezeléseknek. A huminsavak a természet egyik leghatékonyabb antivirális anyagai. A káros mikrobákkal szemben közvetett védőhatást is kifejtenek azáltal, hogy reakcióba lépnek a nagy molekulájú sejtfehérje toxinok ionos kötéseivel, ezáltal gátolják azok felszívódását a nyálkahártyán át. A huminsavak segítik a mikroelemek felvételét, melyek az immunrendszer működéséhez nélkülözhetetlenek A huminsavak szembetűnően jó hatást gyakorolnak az emésztő-szervekre. A készítmény gyorsan megszünteti a hányingert és hányást. Akut gastroenteritisnél órák alatt megszünteti a hasmenést. Rendezi a széklet konzisztenciáját.

 ENYHE TÜNETEK ESETÉN, MEGELŐZÉSRE MACSKÁKNÁL:

Adagolás: 2 kg-os macskának 1 ml/alkalom. A tünetek megjelenésétől számítva naponta egyszer, reggel vagy este a tünetek megszűnéséig, de legalább 3-4 napig. A kezelés alatt bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.

• HASMENÉSES, ÉTVÁGYTALAN, LEGYENGÜLT MACSKÁK KEZELÉSÉRE:

Adagolás: 2 kg-os macskának 2 ml/alkalom. A tünetek megjelenésétől számítva naponta egyszer, reggel vagy este a tünetek megszűnéséig, de legalább 5-7 napig. A kezelés alatt bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.

A BiogenicPet Digestion paszta a hasmenés kezelésének eredményes kiegészítője.

Használatával a következő eredmények várhatók:

 • A hasmenés megszűnése
 • Hányás megszűnése
 • A gyulladás csökkentése
 • A bélflóra egészséges működésének támogatása
 • A tápanyagok felszívódásának javítása

Hatóanyagai a növényi alkotórészek több, mint 12 ezer éves tőzegből kivont huminsavakat tartalmaz.  A huminsavak komplex vegyületet képeznek az ásványi anyagokkal, ezáltal azok felszívódását hatékonyabbá teszik. Nagy fajlagos felületük és kémiai szerkezetük révén megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését.

Huminsavak jelentősége:

 • A huminsavak olyan természetes anyagok, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a vírusoktól, baktériumoktól és gombáktól. Emellett az immunrendszert is erősítik, és támogatják az emésztést.
 • Ezek a természet egyik leghatékonyabb antivirális anyagai. A káros mikrobákkal szemben közvetett védőhatást is kifejtenek azáltal, hogy reakcióba lépnek a nagy molekulájú sejtfehérje toxinok ionos kötéseivel, ezáltal gátolják azok felszívódását a nyálkahártyán át.
 • A huminsavak segítik a mikroelemek felvételét, melyek az immunrendszer működéséhez nélkülözhetetlenek.
 • Szembetűnően jó hatást gyakorolnak az emésztő-szervekre. A készítmény gyorsan megszünteti a hányingert és hányást. Akut gastroenteritisnél órák alatt megszünteti a hasmenést. Rendezi a széklet konzisztenciáját.

Összetevők: ásványi anyagok

Garantált beltartalom:

Nyers hamu 14,50 %
Magnézium (Mg) 1,80 %
Vas (Fe) 0,80 %
Nátrium (Na) 0,04 %
Nedvesség 78,50 %
Huminsavak 4,80 %
Kalcium (Ca) 0,90 %
Foszfor (P) 0,06 %

A BiogenicPet Digestion paszta használatához egyszerűen állítsa be a szükséges dózist az adagoló gyűrű segítségével, majd juttassa be a macska szájába.

Tünet Példa: 2 kg-os macska esetén Alkalmazás gyakorisága Alkalmazás ideje
Enyhe tünet, megelőzés 1 ml Naponta egyszer, reggel vagy este Legalább 3-4 napig
Hasmenés, étvágytalanság, legyengült macskák kezelése 2 ml Naponta egyszer, reggel vagy este Legalább 5-7 napig

A kezelés alatt bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.

Kiszerelés:

A BiogenicPet Digestion paszta 15 ml-es előtöltött fecskendőben kapható.

Tárolás:

Száraz, hűvös, sötét helyen. Tárolás során védeni kell a nedvességtől, a fénytől, illetve a magas hőmérséklettől.

 

 

Kapcsolódó termékek

hu_HU