BIOGENICPET IMMUNITY

BIOGENICPET IMMUNITY

A BiogenicPet Immunity szirup egy természetes összetevőket tartalmazó táplálékkiegészítő, amely erősíti kedvenced immunrendszerét. Hatóanyaga a kései laskagombából kivont béta-D-glükánok keveréke, amelyek serkentik a fehérvérsejtek működését.

Fokozza az állatok ellenálló képességét és vitalitását. Fertőzések esetén elősegíti a szervezet megfelelő védekezését. Alkalmazása ajánlott túlzott fizikai megterhelés, stressz, valamint teljes szervezeti kimerülés esetén.

Hatóanyag: (1 ml tartalmaz)
BAP-8 (Standardizált Pleuran kivonat) 10,0 mg

Termékforma: orális oldat

Célállat faj: Kutya, macska, vadászgörény és díszmadarak részére.

Adagolás:
A mellékelt adagolóval vagy fecskendővel a szirup táplálékba, ivóvízbe keverhető, vagy közvetlenül az állat szájüregébe is adható. Használat előtt felrázandó.
Adag: 2 ml/5 ttkg.
A szervezet ellenálló képességének növelése érdekében javasolt a Biogenicpet Imunity szirupot naponta egyszer, hosszabb időszakon (legalább 2-3 hónapon) keresztül alkalmazni. A napi adag megduplázható min. 3 napon át az adagolás kezdetén.

Kiadhatóság: állatorvosi vonalon forgalmazott, vény nélkül kiadható.

Kiszerelés: 120 ml üveg, adagoló kanállal.

A BiogenicPet Immunity szirup kutyák, macskák, vadászgörények és díszmadarak számára is alkalmazható. Alkalmazása ajánlott túlzott fizikai megterhelés, stressz, valamint teljes szervezeti kimerülés esetén.

Beteg állatoknál a betegség lefolyásának enyhítésére, hosszú távú antibiotikus kezelés esetén, onkológiai megbetegedésekben, lábadozás ideje alatt alkalmazható.

Egészséges állatokban a fertőzések elleni védelemre, az elválasztás utáni betegségek megelőzésére, stresszhelyzet és kimerültség esetén, idős állatokban a vitalitás növelésére, fizikai állapot javítására ajánlott.

Eredmény:

A BiogenicPet Immunity szirup rendszeres alkalmazásával kedvenced immunrendszere erősebbé válik, így könnyebben veszi fel a harcot a betegségekkel szemben. A szirup segíthet a betegség lefolyásának enyhítésében, a fertőzések megelőzésében és a vitalitás növelésében.

Hatóanyag: (1 ml tartalmaz)
BAP-8 (Standardizált Pleuran kivonat) 10,0 mg

Ajánlott adagolás: 2 ml/ testtömeg kg

A mellékelt adagolóval vagy fecskendővel a szirup táplálékba, ivóvízbe keverhető, vagy közvetlenül az állat szájüregébe is adható. Használat előtt felrázandó.

A szervezet ellenálló képességének növelése érdekében javasolt a Biogenicpet Imunity szirupot naponta egyszer, hosszabb időszakon (legalább 2-3 hónapon) keresztül alkalmazni.

A napi adag megduplázható min. 3 napon át az adagolás kezdetén.

Kiszerelés:

120 ml

Tárolás:

Száraz, hűvös, sötét helyen. Tárolás során védeni kell a nedvességtől, a fénytől, illetve a magas hőmérséklettől.

 

 

Kapcsolódó termékek

hu_HU