BiogenicPet Mobility Pro

BiogenicPet Mobility Pro

A BiogenicPet Mobility PRO egy komplex összetételű ízületvédő készítmény, amely hatékonyan csökkenti az ízületi fájdalmat és gyulladásokat. A készítmény tartalmazza a porc építéséhez és regenerációhoz szükséges összes fontos építőelemet, valamint olyan hatóanyagokat, amelyek serkentik az ízületek regenerációs folyamatait.

Milyen típusú szer a BiogenicPet Mobility PRO tabletta, mit tartalmaz?

A BiogenicPet Mobility PRO tabletta legfontosabb előnye, hogy az ízületi kötőszövet építéshez, valamint porc építéshez és regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális kombinációban tartalmazza. Az ízület működőképeségének kulcsa a napi szintű kollagén pótlás és sérült kötőszövetek regenerálása.

Ehhez nélkülözhetetlen a Kötőszövet-Növekedési-Faktorok (CTGF) alkalmazása, amelyek klinikailag igazoltan képesek serkenteni az ízületek regenerációs folyamatait, ezáltal csökken az ízületi gyulladás, enyhül a fájdalom és javul a kutya mozgásigénye, mobilitása.

A porc működőképességének kulcsa a szerkezetét alkotó makromolekulák megújulása. Ehhez nélkülözhetetlen a D-glükozamin és kondroitin kiegészítés, mivel ezek a molekulák a porc szerkezetét adó proteoglikánok építőelemei. Salto-3TM A készítmény egyik fő összetevője egy szabadalommal védett, 3 alkotóelemből álló hatóanyag-kombináció.

Klinikai tesztek-kel igazolt hatásai:

– a porcsejtek megőrzése
– a porc szerkezeti elemeinek védelme és regenerációja
– a gyulladás káros hatásainak enyhítése, és ennek következményeként az ízületi fájdalom csökkentése

Ez az összetétel bizonyítottan hatékonyabb, mint a standard kondroitin+glükozamin készítmények. Humanofort standardizált oligopeptid komplex egy biológiailag aktív protein, amely számos növekedési-faktort tartalmaz, mint pl. a Kötőszövet-Növekedési-Faktorok (CTGF), amelyek fontos szerepet játszanak a szervezet sérült szöveteinek regeneráló képességében, így a porcszövet és kötőszövet regenerációs folyamatokat és a mozgásszervi funkcióit is erősíti.

Huminsav-fulvosav természetes humusz ásványokból kivont a szervezet számára szükséges mikroelemeket, huminsav és fulvosav komplexek formájában természetes arányban tartalmazza.

A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes antivirális és antibakteriális hatása révén segíti a szervezet immunrendszerének javítását.

Hialuronsav Rendkívül nagy vízmegkötő képességgel rendelkező óriásmolekula. Az ízületek „kenőanyagaként” ismert. Így nélkülözhetetlen a porc kopásának megakadályozása, a mozgás javítása, a fájdalom csökkentése szempontjából.

MSM (metil-szulfonil-metán): Szerves kénvegyület, természetes kénforrás, mely szerepet játszik a kollagén szintézisben, a szövetek regenerációjában, emellett mérsékli a fájdalmat is.

Halfehérje kivonat Speciális fehérje komplexben, koncentráltan tartalmazza a zöldkagylóból és cápa-fehérjékből kivont, az ízületek számára nélkülözhetetlen glükózamint és kondroitin-szulfátot, amelyek ebben a formában sokkal nagyobb arányban szívódnak fel, mint a szintetikus változatok.

Kalcium A mozgásszervek felépítéséhez és működéséhez nélkülözhetetlen makroelem.

Milyen problémák esetén alkalmazzuk a készítményt?

A tablettát fájdalommal járó ízületi elváltozásokban – sérülések, gyulladások, kopások – használjuk a fájdalom és a duzzanat enyhítésére, rehabilitációja, a mozgási funkció javítása, helyreállítása érdekében.

Milyen eredmény várható a BiogenicPet Mobility PRO tablettával végzett kezeléstől?

A termék alkalmazása csökkentheti az ízület duzzanatot, meggyorsíthatja a sérülések gyógyulási idejét, enyhíti a fájdalmat és javítja a mozgási funkciókat. Kopásos kórképekben csökken az ízületi folyadék mennyisége és változik a viszkozitása, romlik a porc rugalmassága.

A BiogenicPet Mobility Pro alkalmazásával mindez javítható. A fájdalomcsillapító szerek adagját ennek megfelelően lehet csökkenteni, esetleg elhagyni. Az ízületi porcokban nincsenek vérerek, ezért anyagcseréjük nagyon lassú, a BiogenicPet Mobility PRO tabletta hatóanyagainak bediffundálásához is hosszú időre van szükség.

Az ízületi funkciókban bekövetkező változáshoz ezért legalább 4 hetes kezelés szükséges, és az adagolást huzamosan kell folytatni.

Hogyan adagoljuk a tablettát?

Az alkalmazás ideje minimum 4 hét, mivel a hatóanyagok jótékony hatása fokozatosan alakul ki.

Adagolás:

kistestű (20kg alatt) kutyák számára napi 2×1/2 tabletta, közepes (20-40 kg) kutyák számára napi 2×1 tabletta, nagytestű (40 kg felett) kutyák számára napi 2×2 tabletta A kombinált sonka és máj ízesítésének köszönhetően a kutyák a tablettát szívesen elfogyasztják. Beadható közvetlenül kézből vagy eledelhez keverve is.

Tárolás:

A gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig, a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyártóhelyi engedély száma: HU 11100074 Forgalmazza: Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Hungary, 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7. Tel.: +36-22-516-402 E-mail: info@alpha-vet.com Web: www.biogenicpet.hu 191-PI-HU/GB-V01

A BiogenicPet Mobility PRO egy hatékony ízületvédő készítmény, amely segít megőrizni kutyája ízületeinek egészségét és mozgékonyságát.

A tablettát fájdalommal járó ízületi elváltozások – sérülések, gyulladások, kopások – esetén használjuk a fájdalom és a duzzanat enyhítésére, rehabilitációja, a mozgási funkció javítása, helyreállítása érdekében.

Termékelőnyök:

  • Hatékonyan csökkenti az ízületi fájdalmat és gyulladásokat
  • Segíti a sérülések gyógyulását
  • Javítja a mozgási funkciókat
  • Komplex összetételű, amely tartalmazza a porc építéséhez és regenerációhoz szükséges összes fontos építőelemet
  • Olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek serkentik az ízületek regenerációs folyamatait
  • A szervezet immunrendszerének működését is támogatja

A tabletta legfontosabb előnye, hogy az ízületi kötőszövet építéshez, valamint porc építéshez és regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális kombinációban tartalmazza. Az ízület működőképeségének kulcsa a napi szintű kollagén pótlás és sérült kötőszövetek regenerálása.

Eredmények:

  • Az ízületi fájdalom és gyulladás csökken
  • A sérülések gyógyulási ideje lerövidül
  • A mozgási funkciók javulnak

A termék alkalmazása csökkentheti az ízület duzzanatot, meggyorsíthatja a sérülések gyógyulási idejét, enyhíti a fájdalmat és javítja a mozgási funkciókat. Kopásos kórképekben csökken az ízületi folyadék mennyisége és változik a viszkozitása, romlik a porc rugalmassága.

A BiogenicPet Mobility PRO alkalmazásával mindez javítható. A fájdalomcsillapító szerek adagját ennek megfelelően lehet csökkenteni, esetleg elhagyni. Az ízületi porcokban nincsenek vérerek, ezért anyagcseréjük nagyon lassú, a BiogenicPet Mobility PRO tabletta hatóanyagainak bediffundálásához is hosszú időre van szükség.

Hatékonyság:

Ez az összetétel bizonyítottan hatékonyabb, mint a standard kondroitin+glükozamin készítmények.

Humanofort standardizált oligopeptid komplex egy biológiailag aktív protein, amely számos növekedési-faktort tartalmaz, mint pl. a Kötőszövet-Növekedési-Faktorok (CTGF). Ezek fontos szerepet játszanak a szervezet sérült szöveteinek regeneráló képességében, így a porcszövet és kötőszövet regenerációs folyamatokat és a mozgásszervi funkcióit is erősíti.

A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes antivirális és antibakteriális hatása révén segíti a szervezet immunrendszerének javítását.

Sörélesztő: 375mg

Salto3™ (kondroitin, D-glükózamin, fehérje): 300mg

Halfehérje kivonat: 100mg

MSM: 100mg

Humin-fulvosav: 30mg

Humanofort®: 25mg

Hialuronsav: 5mg

 

Analitikai összetétel / tabletta:

Nyers fehérje 18,3%,

Nyers rost 2,8%,

Zsírtartalom 0,2%,
Szervetlen anyag 6,1%

Kistestű (20kg alatt) kutyák számára napi 2×1/2 tabletta,

Közepes (20-40 kg) kutyák számára napi 2×1 tabletta,

Nagytestű (40 kg felett) kutyák számára napi 2×2 tabletta

Az alkalmazás ideje minimum 4 hét, mivel a hatóanyagok jótékony hatása fokozatosan alakul ki.

Beadható közvetlenül kézből vagy eledelhez keverve is.

A kombinált sonka és máj ízesítésének köszönhetően a kutyák a tablettát szívesen elfogyasztják.

Kiszerelés:

60 db tabletta

Tárolás:

Száraz, hűvös, sötét helyen. Tárolás során védeni kell a nedvességtől, a fénytől, illetve a magas hőmérséklettől.

Kapcsolódó termékek

hu_HU