BiogenicPet Norvég Lazacolaj

BiogenicPet Norvég Lazacolaj

A BiogenicPet Norvég Lazacolaj egy természetes, könnyen emészthető Omega-3 zsírsav forrás, amely számos egészségügyi előnnyel jár a kutyák és macskák számára. Segít a keringés és szívműködés javításában, gyulladáscsökkentő hatással bír, erősíti az immunrendszert, csökkenti a viszketést, és hozzájárul a bőr és szőrzet egészségéhez.

Könnyen emészthető, nagyon jól beépülő Omega-3 zsírsav forrás, segíti a keringést és szívműködést, gyulladáscsökkentő hatással bírhat, immunrendszert segítő hatása van. Csökkentheti a viszketést és jótékony hatásával hozzájárul a bőr és szőrzet egészségéhez.

Tárolás: Száraz, hűvös, sötét helyen. Tárolás során védeni kell a nedvességtől, a fénytől, illetve a magas hőmérséklettől.

Adagolás:

Macskáknak: 3-5 ml/nap

Kutyáknak: 10 kg alatt 5 ml/nap, 10 kg felett 10 ml/nap

Terápiás jelleggel növelhető az adag, fokozott felügyelet mellett. Az adagok növelését mindig egyeztesse a kisállat állatorvosával. Kizárólag takarmányozási célra!

Származási hely: Norvégia

A BiogenicPet Norvég Lazacolaj egy kiváló minőségű, 100%-ban norvég lazacolajból készült táplálékkiegészítő kutyák és macskák számára. A lazacban található Omega-3 zsírsavak számos egészségügyi előnnyel járnak, amelyek hozzájárulnak kedvenceink teljesebb és egészségesebb életéhez.

Az Omega 3 zsírsavak hatásai:

  • Segíti a keringést és szívműködést: Hozzájárulnak a vérkeringés javításához, csökkentik a vérnyomást és a koleszterinszintet, ezáltal védik a szívet és az ereket.
  • Gyulladáscsökkentő: Gyulladáscsökkentő hatással bírnak, segítenek enyhíteni az ízületi fájdalmakat, az allergiás reakciókat és a bőrgyulladást.
  • Immunrendszer erősítő: Erősítik az immunrendszert, segítenek a szervezetnek ellenállni a fertőzéseknek.
  • Csökkenti a viszketést: Hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez, segítenek csökkenteni a viszketést és a szárazságot.
  • Bőr és szőrzet egészsége: Segítik a szőrzet egészségét, puhább és fényesebb szőrzet kialakulását biztosítják

100% norvég lazacolaj

Tápanyagtartalom (1000 mg-ban):

Nyerszsír: 100%

Nyersfehérje: 0%

Nyersrost: 0%

Nyershamu: 0%

Omega-3 zsírsavak:  215 mg

EPA:       48 mg

DHA:     72 mg

DPA:      25 mg

  • Macskáknak: 3-5 ml/nap
  • Kutyáknak: 10 kg alatt 5 ml/nap, 10 kg felett 10 ml/nap

Terápiás jelleggel növelhető az adag, fokozott felügyelet mellett.

Az adagok növelését mindig egyeztesse a kisállat állatorvosával.

Kiszerelés:

250 ml

Tárolás:

Száraz, hűvös, sötét helyen. Tárolás során védeni kell a nedvességtől, a fénytől, illetve a magas hőmérséklettől.

Kapcsolódó termékek

hu_HU