Biogenicpet Probio

Biogenicpet Probio

A BiogenicPet Probio 100%-ban természetes hatóanyagokból álló gyógynövényekkel dúsított probiotikum, amely kutyák, macskák és kedvtelésből tartott kisemlősök számára készült. Támogatja az emésztést, az immunrendszert és a teljes szervezet egészségét.

Kiegészítő állateledel gyógynövénykivonatokkal Probiotikum kutyák, macskák és kedvtelésből tartott kisemlősök részére

Alkalmazás: Betegség vagy betegségből való lábadozás esetén, hasmenéses megbetegedések, valamint antibiotikumos kezelés után javasolt immunrendszer erősítésére. Segít és hatékonyabbá teszi az emésztést, a tápanyagok felszívódását, javítja az étvágyat, rövidíti a lábadozás idejét. Természetes antibiotikus és antioxidáns hatású, vitaminokban, nyomelemekben, aminosavakban, és ásványi anyagokban gazdag.A termék savas kémhatása (3,5 pH) kedvező hatással van az egészséges bélflórát alkotó mikroorganizmusok fejlődésére, ezáltal javul az állatok emésztése.

Összetétel: Multitop törzsoldat (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei és Saccharomyces cerevisiae), gyógynövény kivonatok (aranyvessző, ánizs, borsmenta, cickafark, édeskömény, kakukkfű, köménymag, mályva, málnalevél, máriatövis mag, nyírfalevél, rozmaring), cukornád melasz, tejcukor, tisztított víz.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 0,3%, nyers olajok és zsírok 0,1%, nyershamu 1,3%, nyersrost 0,6%, nátrium 0,0%, lizin 0,0%, metionin 0,0%. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.

Adagolás: Naponta 3-5 ml/5 testtömeg kg, az állat eledelébe keverve. Kisebb testű állatoknál hetente kétszer az itatóvizet kezelve. 2 dl itatóvízhez 2,5 ml-t adagolva.

Tárolási körülmények: 5-25 °C között, fénytől védve tartandó. A folyadékban előforduló esetleges üledékképződés, fonalasodás természetes folyamat. Az illat, aroma változhat.

 

A BiogenicPet Probio egy egyedülálló összetételű probiotikum, amely gyógynövénykivonatok segítségével támogatja a kutyák, macskák és kedvtelésből tartott kisemlősök egészségét.

Kiváló választás azoknak a kisállat tulajdonosoknak, akik szeretnék kedvence egészségét támogatni. A termék egyedülálló összetételének köszönhetően hatékonyan segíti az emésztést, az immunrendszert és a teljes szervezet egészségét.

Az alábbi problémák esetén ajánlott:

 • Betegség vagy betegségből való lábadozás esetén
 • Hasmenéses megbetegedések, valamint antibiotikumos kezelés után javasolt immunrendszer erősítésére
 • Étvágytalanság kezelésére

Hatása:

 • Erősíti az immunrendszert
 • Segíti és hatékonyabbá teszi az emésztést, a tápanyagok felszívódását
 • Javítja az étvágyat
 • Rövidíti a lábadozás idejét

 

Miért válassza a BiogenicPet Probio készítményt?

 • Egyedülálló összetétel: A BiogenicPet Probio három fő összetevőt tartalmaz, amelyek együttesen hatékonyabban támogatják az emésztést és az immunrendszert.
 • Természetes gyógynövények: A gyógynövénykivonatok természetes antibiotikus és antioxidáns hatásúak, amelyek segítenek a kórokozók elleni küzdelemben és a szervezet védekezőrendszerének erősítésében.
 • Biztonságos és hatékony: A BiogenicPet Probio kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, és biztonságosan adható kutyáknak, macskáknak és kedvtelésből tartott kisemlősöknek.
 • Természetes antibiotikus és antioxidáns hatású, vitaminokban, nyomelemekben, aminosavakban, és ásványi anyagokban gazdag.
 • A termék savas kémhatása (3,5 pH) kedvező hatással van az egészséges bélflórát alkotó mikroorganizmusok fejlődésére, ezáltal javul az állatok emésztése.

Összetétel:

 • Multitop törzsoldat (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei és Saccharomyces cerevisiae)
 • Gyógynövények kivonatok (aranyvessző, ánizs, borsmenta, cickafark, édeskömény, kakukkfű, köménymag, mályva, málnalevél, máriatövis mag, nyírfalevél, rozmaring)
 • Cukornád melasz
 • Tejcukor
 • Tisztított víz

 

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 0,3%, nyers olajok és zsírok 0,1%, nyershamu 1,3%, nyersrost 0,6%, nátrium 0,0%, lizin 0,0%, metionin 0,0%.

Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.

Adagolási javaslat:

Naponta 3-5 ml/5 testtömeg kg, az állat eledelébe keverve.

Kisebb testű állatoknál hetente kétszer az itatóvizet kezelve. 2 dl itatóvízhez 2,5 ml-t adagolva.

Kiszerelés: 200 ml

Tárolás: 5-25 °C között, fénytől védve tartandó.

A folyadékban előforduló esetleges üledékképződés, fonalasodás természetes folyamat. Az illat, aroma változhat.

Kapcsolódó termékek

hu_HU