BIOGENICPET VITALITY CAT

BIOGENICPET VITALITY CAT

A macska szervezetét megújító természetes erő. A BiogenicPet Vitality Cat egy tudományos vizsgálatokkal alátámasztott takarmánykiegészítő macskáknak. Természetes összetevőivel regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a szervezetet a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól és gyorsítja a szőrnövekedést.

Vitalizáló regeneráló tabletta macskáknak. Egy olyan, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású készítmény, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességet, ezáltal természetes úton biztosítja kedvence vitalitását és regeneráló képességét.

Idős állatok és krónikus fájdalommal járó, ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére.

Hatóanyag + Javallat: Humanofort®, E-vitaminm, szelén. Bármilyen korú állat esetében a bőrregeneráció valamint a sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások kiküszöbölésére. A szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentőkkel való gyógykezelés során kialakuló kedvezőtlen mellékhatások kiegészítő kezelésére.

A készítmény olyan bioaktív összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek elősegítik az ízületek, kötőszövetek, a bőr és a szőrzet, valamint a gyomor-bél nyálkahártya egészséges működését:

 • Támogatja a bőr, a szőrzet és a bélnyálkahártya regenerációs folyamatait.
 • Javítja a bélnyálkahártya védekezését a gyulladáscsökkentő gyógyszerek káros mellékhatásai esetén.
 • Lassítja a sejtek öregedési folyamatait.

Felhasználási javaslat:

Fájdalommal járó ízületi elváltozásokban önmagában vagy a kezelés kiegészítésére. Bármilyen korú állat esetében a bőr hámosodásának, a szőr növekedésének segítésére. A gyógykezelés során alkalmazott gyulladáscsökkentők kedvezőtlen gyomor-bélrendszeri mellékhatásainak enyhítésére. A sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások enyhítésére.

Hatása:

 1. Ízületi porc regeneráló
 2. Kötőszövet regeneráló
 3. Hámszövet regeneráló
 4. Sejt revitalizáló
 5. Gyorsítja a szőrnövekedést, dús, fényes szőrzetet biztosít Állatorvosok által kifejlesztve!

Adagolás: napi egy tabletta.

A BiogenicPet Vitality segítségével macskája újra aktívan élvezheti az életet.

A BiogenicPet Vitality Cat az alábbi problémák kezelésében nyújt hatékony támogatást:

 • Ízületi fájdalmak enyhítése
 • Ízületi porcok, kötőszövetek regenerálása
 • Hámszövet regenerálása
 • Bőr- és szőrproblémák enyhítése
 • Szőrnövekedés gyorsítása
 • Vitalitás helyreállítása legyengült és időskori állapotokban

GYORS REGENERÁCIÓ

A sérült vagy öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat, egészséges állat esetén is 7-10 nap. A BiogenicPet Vitality bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére.

AKTÍV MOZGÁS IDŐS KORBAN IS

A BiogenicPet Vitality Small és Large alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő kutyák kezelésének kiegészítésére, vagy önmagában való alkalmazásra az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére.

A FÁJDALOM NEM TART ÖRÖKKÉ

A kedvenceink fájdalomcsillapítására használt szájon át adható készítmények gyakorta okoznak hasmenést vagy az arra érzékeny kutyákban, macskákban gyomorfekélyt. BiogenicPet Vitality adásával a kutyák gyógykezelése során alkalmazott szteroid vagy nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők mellékhatásait csökkenthetjük vagy megelőzhetjük.

Humanofort – egyedülálló hatóanyag, egyedülálló hatásmechanizmus

Tyúktojásból izolált természetes növekedési faktorok keveréke, amelyek a szöveti őssejtek serkentésével fokozzák a szövetek regenerációs képességét. Ez a serkentés szükséges a szövetek megújulásához, a sérülések gyógyulásához.

Összetétel: Humanofort, szelén, E-vitamin

BiogenicPet Vitality Cat – Napi 1 tabletta kúraszerűen, legalább egy hónapon keresztül. Szükség esetén összetörve, az állat táplálékába keverve is beadható.

Kiszerelés: 60 db tabletta

Tárolás: A gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tárolandó!

Kapcsolódó termékek

hu_HU